Isolatie Materiaal

SNEL EN EENVOUDIG JE ZOLDER ISOLEREN 

Het Hellend Dak Systeem (HDS) is een innovatieve combinatie van Isobooster isolatiemateriaal en Interiorhouse plafondafwerking waarmee u bestaande schuine daken snel, hoogwaardig, zonder overlast en tegen een redelijke prijs kunt isoleren. Een zolder isoleren is nu eenvoudiger dan ooit.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prestaties van Isobooster? Neem contact op met één van onze specialisten via +31 (0)88 200 3970.

SIMPEL EN EFFECTIEF

Isobooster isolatiemateriaal is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie met een Rc-waarde vanaf 7!* Isobooster is geschikt voor de isolatie van daken, binnenwanden, spouwmuren en vloeren van zowel nieuwbouw als renovatie. Ten opzichte van standaard isolatieplaten is Isobooster isolatiemateriaal:

– Beter voor milieu
– Een economische keuze
– Effectiever en efficiënter in het gebruik

10 redenen om UW ZOLDER te isoleren met isobooster

1. Extreem hoge isolatiewaarde

Door toepassing van thermische reflectie isoleert Isobooster isolatiefolie beter dan elk ander isolatiemateriaal, wat grote besparing op uw energierekening oplevert.

2. Recyclebaar & milieuvriendelijk materiaal

Isobooster isolatiefolie bestaat voor meer dan 99% uit polyethyleen. Polyethyleen isoleert goed, het is bestand tegen gemene stoffen en beschadigingen, het is vrijwel onbreekbaar en het is één van de meest milieuvriendelijke materialen:

3. Dun & lichtgewicht isolatiemateriaal

Isobooster isolatiemateriaal is vele malen dunner en tot 8x lichter dan conventionele isolatiematerialen als steenwol of glaswol.

4. Geluidsdempend

Naast temperatuurisolatie heeft Isobooster isolatiefolie ook een geluidsdempend effect. Het isolatiemateriaal heeft een geluidsabsorptie van ten minste 20dba, wat ongekend is voor een isolatiemateriaal van deze dikte.

5. Veilig isoleren

Isolatiemateriaal wat bestaat uit minerale wollen, zoals steenwol en glaswol, bevatten vezels. Bij het op maat snijden en plaatsen komen deze vezels los, waarna ze ingeademd kunnen worden. Dit kan de levensbedreigende ziekte longfibrose veroorzaken. Met Isobooster loopt u dit risico niet. Isobooster verspreidt geen vezels wanneer u het materiaal op maat snijdt en plaatst en is daardoor veilig in gebruik.

6. Gezonder leefklimaat

Condensatie- en schimmelvrij isoleren: Isobooster isolatiefolie zorgt voor een reflectie van thermische infrarood (warmtestraling) waardoor het verdampingseffect wordt versterkt én optimaal ‘uitgebuit’. Voer je de waterdamp goed af, dan ontstaat er droge lucht. Droge lucht isoleert twee keer zo goed als vochtige lucht en een lage relatieve vochtigheid betekent ook een gezonder leefklimaat. Met onze isolatiefolie kunt u condensatievrij isoleren en het materiaal is schimmelwerend.

7. Eenvoudig zelf te monteren

Isobooster is zo licht van gewicht (350 gr/m2), dat u het eenvoudig zelf kunt aanbrengen. Het enige dat u nodig hebt is een nietpistool en een stanleymes.

8. Overal toepasbaar

U kunt Isobooster isolatiefolie overal inzetten: bij nieuwbouw en renovatie. Isobooster is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de isolatie van uw wand of spouwmuur, bijvoorbeeld achter gips, beton of baksteen. Het materiaal leent zich ook uitstekend om vocht(problemen) in bijvoorbeeld kelders en kruipruimtes te bestrijden.

9. Insecten- en ongediertewerend

Dikke lagen steenwol of glaswol bieden ongedierte als muizen of insecten een warm en aangenaam thuis. Het komt vaak voor dat ongedierte hele isolatielagen tot gruis vermaalt. Isobooster isolatiemateriaal is sterk insectenwerend en verjaagt knaagdieren als muizen.

10. Lange levensduur

Het basismateriaal van onze isolatiefolie; polyethyleen is bijzonder sterk en bestand tegen gemene stoffen en beschadigingen. Isobooster isolatiefolie heeft dan ook een bijzonder lange levensduur en biedt u jarenlange kostenbesparing en comfort. Isobooster gaat (getest door TNO) wel 70 jaar mee!

wilt u klant worden of wenst u meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten via het onderstaande telefoonnummer. Of laat een terugbelverzoek achter en wordt de volgende werkdag terug gebeld.