Over ONS

UW GROOTHANDEL VOOR DUURZAME BOUWMATERIALEN

Interiorhouse is een ervaren vloerenspecialist. Vloeren specialist in de breedste zin van het woord. Want wij leveren namelijk vloer-totaaloplossing bestaande uit ondervloeren, vloeren en plinten en daarnaast ook aangrenzende panelen voor wanden en plafonds. Onze producten zijn voornamelijk afkomstig van fabrikanten uit Europa.

Naast de rol als leverancier streven wij er met onze partners naar om een strategische samenwerking te realiseren. Wie zijn onze partners? Dat zijn de fabrikanten aan de ene zijde en onze klanten aan de andere zijde. Bedrijven die een onderdeel uitmaken van de keten, mensen die bij ons passen waardoor de samenwerking prettig is. Maar ook werken wij erg graag samen met projectinrichters en architecten. Waarmee wij met onze afbouwconcepten een omgeving willen creëren waar gebruikers zich prettig voelen en zichtbaar beter presteren. Hierdoor leren wij de klant van onze klant goed kennen waardoor wij onze klant nog beter kunnen faciliteren. In kennis, innovatie en duurzaamheid. De drie pijlers waarop wij de samenwerking strategisch en voor een langere periode vormgeven.

Bent je geïnteresseerd, of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op, wij maken graag een afspraak met je. Tot dan!

Contact Informatie

Adres

Plan B
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven

MISSIE

Onze missie is het genereren van een werkzaamheid op basis van transparantie, betrokkenheid en integriteit. Met als uitgangspunt een samenwerking te creëren waar mensen zich mee willen identificeren, prettig bij voelen en hierdoor zichtbaar beter presteren met het doel het genereren van een rendementsverhogend bedrijfsresultaat voor midden en langere termijn

VISIE

Regievoering in de keten wordt een steeds grotere uitdaging. Voor de verwerving van de ketenregie is samenwerking met en maximale ontzorging van de ketenpartners nodig. In samenwerking willen wij met hen streven naar kansrijke manieren om meer regie te pakken. Door het delen van kennis, innovatie en duurzaamheid , door slimmere voorraadposities aan te houden en efficiëntere en snellere logistieke traject te ontwikkelen. Maar ook door niches en sterke combinaties van producten en projecten op te zoeken. Ten einde een rendementsverhogende duurzaam ketenproces te ontwikkelen voor midden en langere termijn.

 

Maak kennis met onze specialisten en ontdek ons assortiment

Heeft u een vraag of wilt u klant worden? Neem contact op met het onderstaande telefoonnummer of plaats een terugbelverzoek. 

Wij zijn bereikbaar van ma t/m vrij van 8:00 tot 17:00.