VLOEREN

ARBITON: ECO-VRIENDELIJKE PVC VLOEREN

Arbitonheeft een eigen productie van vinylvloeren. Arbiton heeft meer dan 20 jaar ervaring met zowel installatie- als vloerproducten.

De vloerproducten van Arbiton worden ontwikkeld en geproduceerd in Polen en is in staat om hoge kwaliteit te kunnen bieden tegen de juiste prijs.

De missie van Arbiton is om de hoogwaardige kwaliteit vloeren te produceren tegen de strengste milieueisen. Interiorhouse is met trots partner en distributeur van dit Poolse bedrijf. Neem vandaag nog contact met onze medewerkers en ontvang meer informatie over deze innovatieve milieubewuste producten. 

AMARON XXL STONE DESIGN

De Amaron XXL Stone serie is een nieuwe lijn van Arbition. Een vinyl klikvloer die duurzaamheid, ergonomie en step-down geluid combineert met natuurlijke steen imitaties.

Geschikte keuze van vloeren voor openbare omgevingen zoals restaurants, winkels, kantoren, hotels en meer. Waar u een vloer wilt die duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien kunt u de vloer meestal direct installeren zonder onderwerk.

– Plank 914 x 457 x 5 mm
– Pak 5 stuks: 2,08 m² 

BAKER_CONCRETE
BAKER CONCRETE
GLACIER_CONCRETE
GLACIER CONCRETE
HAMBURG_CONCRETE
HAMBURG CONCRETE
TOKIO_GREY_CONCRETE
TOKIO CONCRETE

AMARON WOOD DESIGN

De Amaron Wood design zijn klik pvc-vloeren met unieke en realistische hout structuren. De oppervlakte voelt ook als echt hout.  Deze vloeren worden naast woningen ook vaak gebruikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals winkelpanden, kantoorpanden en appartementsgebouwen.

– Plank 1219,2 x 184,15 x 2,5 mm 
– Pak 14 stuks: 3,14 m²

Argos Oak
Argos Oak
Alaskan Oak
Alaskan oak
Belford Oak
BELFORD OAK
George Town Oak
GEORGE TOWN OAK
Grants Oak
Grants OAk
Lathi Oak
Lathi OAK
Oregon Oak
Oregon Oak
Panama Oak
PANAMA OAK
Wellington Oak
Wellington OAK
Williamsburg Oak
Williamsburg oak

LIBERAL

De Liberal collectie van Arbiton is een hoogwaardige kwaltieit klik vinyl vloer. Een dergelijke vloer waar u een industriële en stoere omgeving wilt creëren met een vloer die slijtvast is en vochtbestendig is.

– Plank 1220 x 229 x 4,5 mm 
– Pak 8 stuks: 2,235 m²


Bergen Oak
BERGEN OAK
Alaskan Oak
Alaskan oak
Bologna Oak
BOLOGNA OAK
Canadian Oak
CANADIAN OAK
Coney Oak
CONEY OAK
Dakota Oak
DAKOTA OAK
Georgia Oak
GEORGIA OAK
Nevada Walnut
NEVADA WALNUT
Pasadena Oak
PASADENA OAK
Portland Oak
PORTLAND OAK
Sapporo Oak
SAPPORO OAK
Yakima Oak
YAKIMA OAK

AROQ WOOD DESIGN

Arbiton biedt de PVC planken ook aan in dryback versie. Deze dryback PVC vloer zijn kenmerkend voor haar duurzaamheid, ergonomie en step-down geluid combineert met natuurlijke hout imitaties.

– Plank 914 x 152 x 2,5 mm 
– Pak 20 stuks: 2,779 m²

AROQ STONE DESIGN

Een geschikte dry back vloer voor: winkels, kantoren, restaurants en meer. Een dergelijke vloer waar u een industriële en stoere omgeving wilt creëren met een vloer die slijtvast is en vochtbestendig is.

– Tegel 610 x 305 x 2,5 mm 
– Pak 20 stuks: 3,72 m²

Broadway
Broadway concrete
Toronto
TORONTO CONCRETE
Manhattan Concrete
MANHATTAN CONCRETE
Soho Concrete
LIGHT CONCRETE

Titan Flooring: SPC vloeren

Als één van de eerste in Nederland levert Interiorhouse SPC vloeren, de opvolger van PVC vloeren. Onder ons eigen merk Titan Flooring leveren we momenteel 6 houtlook kleuren in:
– Rechte planken met de afmeting 1524 x 228 mm 
– Visgraat met de afmeting 615 x 127 mm.
– Dikte van de vloer is 4,2 mm met IXPE ondervloer 
– De slijtlaag is 0.55 mm.

De delen zijn rondom voorzien van een Uniclic click verbinding. Een groot voordeel van SPC (Stone Plastic Composite) is dat de vloer veel stabieler is als een PVC vloer. Ontdekt de mogelijkheden van Titan Flooring en neem contact op met één van onze vloerspecialisten voor meer informatie.

Alatri
ALATRI
Alatri
ALATRI
Alatri
ALATRI
CAPENA
CAPENA
SEPINO
SEPINO
REINO
REINO

CERAMICO SLIM ESSENTIAL TILES

Ceramico Slim Essential Tiles zijn oersterke vloertegels. De gepatenteerde Megaloc reduceert de installatie tijd met 20%. Daarnaast zijn alle producten van Ceramico Slim waterbestendig en milieuvriendelijk geproduceerd. 

– Tegel 638 x 310 x 4,5 mm 
– Doos 12 stuks: 2,373 m²
– Pallet 44 dozen: 104,412 m²

prezza
PREZZA
atella
ATELLA
ostra
OSTRA
fano
Fano

CONTESSE: PVC VLOEREN

Contesse is een bedrijf dat zich de afgelopen 10 jaar heeft gespecialiseerd heeft in vloeren. Contesse’s gepatenteerde installatiesysteem biedt een antwoord op talloze uitdagingen die je bij nieuwbouw- en renovatieprojecten thuis of elders voor de kiezen kunt krijgen. Deze vloeren bieden een goede oplossing omdat ze gegarandeerd gebruiksvriendelijk, extra dun, duurzaam, betaalbaar en heel mooi zijn.

HERRINGBONE

De Contesse Herringbone is onderdeel van de ISOCORE-collectie. De ISOCORE is 100% waterdicht en licht van gewicht. Daarnaast komt er door de EasyLock geen lijm te pas bij het installeren van de vloer.

De ISOCORE collectie is uiterst geschikt voor winkels, kantoren horeca en overige vrijetijds- en woondoeleinden. 

– Plank 720 x 120 x 6,5 mm 
– Pak 24 stuks: 2,07 m²
– Pallet 40 pakken: 82,8 m²

SQUARE TILES

De Contesse Square Tiles is onderdeel van de ISOCORE-collectie. De ISOCORE is 100% waterdicht en licht van gewicht. Daarnaast komt er door de EasyLock geen lijm te pas bij het installeren van de vloer.

De ISOCORE collectie is uiterst geschikt voor winkels, kantoren horeca en overige vrijetijds- en woondoeleinden. 

– Tegel 605 x 605 x 7,5 mm 
– Pak 5 stuks: 1,83 m²
– Pallet 40 pakken: 73,2 m²

SPECIAL SIZES XL

De Contesse Special Sizes XL is onderdeel van de ISOCORE-collectie. De grote planken zijn ideaal voor grote oppervlaktes.  De ISOCORE is 100% waterdicht en licht van gewicht. Daarnaast komt er door de EasyLock geen lijm te pas bij het installeren van de vloer.

De ISOCORE collectie is uiterst geschikt voor winkels, kantoren horeca en overige vrijetijds- en woondoeleinden. 

– Plank 1520 x 220 x 7,5 mm 
– Pak 8 stuks: 2,66 m²
– Pallet 52 pakken: 138,32 m²

CLICK WOOD WIDE

De Contesse Click Wood Wide is onderdeel van de ISOCORE-collectie. De Click Wood Wide is snel en gemakkelijk te installeren aangezien er geen lijm of zwaar gereedschap nodig is. De vloer is waterbestendig en geluiddempend.

De ISOCORE collectie is uiterst geschikt voor winkels, kantoren horeca en overige vrijetijds- en woondoeleinden. 

– Plank 1210 x 220 x 7,5 mm 
– Pak 7 stuks: 1,86 m²
– Pallet 44 pakken: 81,84 m²

wilt u klant worden of wenst u meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze vloerspecialisten via het onderstaande telefoonnummer. Of laat een terugbelverzoek achter en wordt de volgende werkdag terug gebeld.